2013-09-06 15:21:21• hírek • Kocsis Zoltán

Ki vasúti forgalomjelzőt, ki tűzifát lop

A szükség nagy úr, mondja a közmondás - egyesek pedig nem tudnak szabadulni ezen „úr" parancsától és sok mindenre képesek szorításában. Talán ezzel magyarázható az ellopott tárgyak és értékek széles palettája, amellyel az ember a rendőrségi jelentések böngészése közben találkozik. A legutóbbi „ínyencség" a vasúti forgalomjelző tábla valamint a tűzifa.

A 25 éves nagykárolyi S. Sándor csütörtökön került a járőröző rendőrök kezére, amikor éppen egy vasúti forgalomjelző táblát próbált ellopni. Elmondása szerint a fémet valamely ócskavastelepen szerette volna értékesíteni.

Tasnádon egy 63 éves nő meglepve tapasztalta, miután hazatért kórházi kezeléséből, hogy ismeretlen tettes ellopott több festményt, konyhai eszközt a házából, valamint tűzifát az udvarából. A feljelentést követő néhány óra alatt a rendőrségnek sikerült elfogni a tettest, Anton G.-t.

A 44 éves tasnádi férfi a nyáron segédkezett a nő lakásának felújítási munkálataiban, így ismerte a terepet. A rendőrség valamennyi ellopott tárgyat megtalálta nála és visszaszolgáltatta jogos tulajdonosának.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: